You are here: Home » Accessoires » Sleutels kwijt?

Sleutels kwijt?

geschreven door Constance

Testman is regelmatig zijn sleutels kwijt en vind deze dan weer terug op de meest onmogelijke plaatsen, zoals in de zakken van zijn badjas, in de koelkast of ergens op zolder.

Keyfinder

En het is niet alleen vervelend voor hem, maar ook irritant voor mij want dan kan ik weer gaan lopen zoeken naar zijn sleutels. Met de Keyvinder is dit ‘probleem’ opgelost. Hoe werkt de Keyfinder? Je doet de Keyfinder aan je sleutelbos en stopt de zender (die eruit ziet als een creditcard) in je portemonnee. Als je nu je sleutels kwijt bent druk je op de knop van de zender en dan hoor en zie je (dmv. geluid- en lichtsignalen) waar je sleutels liggen. En dit werkt zelfs door muren en kleding heen en er is een bereik van 40 meter!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com