Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe mascara’s bij Etos Nieuwe mascara’s bij Etos
  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Beautygloss wimpers by Eylure Beautygloss wimpers by Eylure
  • Feestelijke beautytrends bij Kruidvat Feestelijke beautytrends bij Kruidvat
shoppen

Lange wimpers

Ik heb een tip gekregen van een wimperverlengd product dat echt (schijnt) te werken.

Rejuville eyelash revitalizer

Het gaat om Rejuville Eyelash Revitalizer. Dit is een serum waarbij je wimpers sterker, steviger en voller worden. Je moet het serum als een eyeliner op de rand van je ooglid en wimpers aanbrengen en dat doe je 2x per dag en dat 8 weken lang. Na 4-5 weken moet je al aanzienlijk langere wimpers hebben. Ik ben heel benieuwd of er lezeressen zijn die Rejuville Eyelash Revitalizer gekocht hebben en wat hun ervaringen zijn. Want ik vind euro 89,- toch wel een hoop geld om uit te geven aan iets waarvan ik denk; ‘eerst zien en dan geloven’.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?