You are here: Home » Beauty » Lange wimpers

Lange wimpers

geschreven door Constance

Ik heb een tip gekregen van een wimperverlengd product dat echt (schijnt) te werken.

Rejuville eyelash revitalizer

Het gaat om Rejuville Eyelash Revitalizer. Dit is een serum waarbij je wimpers sterker, steviger en voller worden. Je moet het serum als een eyeliner op de rand van je ooglid en wimpers aanbrengen en dat doe je 2x per dag en dat 8 weken lang. Na 4-5 weken moet je al aanzienlijk langere wimpers hebben. Ik ben heel benieuwd of er lezeressen zijn die Rejuville Eyelash Revitalizer gekocht hebben en wat hun ervaringen zijn. Want ik vind euro 89,- toch wel een hoop geld om uit te geven aan iets waarvan ik denk; ‘eerst zien en dan geloven’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com