You are here: Home » Events » Tuintejater

Tuintejater

geschreven door Constance

tuintejater

Onlangs heeft het Tuintejater zich gevestigd in de centrale hal van Intratuin Rosmalen. Een nieuw concept binnen de Nederlandse tuinbranche dat geheel in het teken staat van beleving. Beleving voor bezoekers is ‘doen’ met alle zintuigen! Producten en diensten komen tot leven wanneer iemand er iets over vertelt, wanneer het in een context geplaatst wordt en vooral wanneer er iets mee gedaan wordt of wanneer bezoekers er zelf iets mee mogen doen.

 Voor jong en oud wordt er vanaf heden in het Tuintejater een dagelijks programma aangeboden met lezingen, workshops, demonstraties, en andere inspirerende activiteiten. Aan de hand van drie vaste thema’s, Groene Vingers, Koester de Natuur en Puur Genieten, komen onderwerpen aan bod op het gebied van tuinieren, natuur en milieu en ontspanning. Kijk op intratuin voor het programma of raadpleeg de kalender voor het Tuintejater.

 Het Tuintejater ligt direct tegenover de ingang van Intratuin Rosmalen en is de blikvanger van de entreehal. De ruimte zelf is flexibel ingedeeld en bevat een hoogwaardig multimediasysteem met beeld en geluid, theaterlicht en verrijdbare tafels voor workshops of presentaties. Dat alles met een frisse inrichting, passend bij de uitstraling van Intratuin.

 

Sebastiaan Spierings Interieurtipgever Den Bosch

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com