Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
ladygadgets

Een netbook voor US$ 99,00

Computermaker Cherrypal heeft een netbook ontwikkeld en deze moet slechts 99 dollar gaan kosten.

Cherrypal Africa

De Cherrypal Africa (en overal ter wereld te koop en te gebruiken) richt zich voornamelijk op ontwikkelingslanden, en daarom kost ie zo weinig. Het netbook draait op Windows CE of Linux en heeft ie een 7′ inch scherm. Er zit een 400 MHz-processor in en heeft ie een 256MB werkgeheugen en een 2GB flashgeheugen. Verder gebruikt de Cherrypal Africa weinig stroom en levert ie minder afval op, als het netbook op de stroothoop belandt. Er zit, natuurlijk, een WiFi verbinding op en kan je een SD kaart in het slot doen. Verder zit er 1 USB 2.0 aansluiting op en en 2 USB 1.1 aansluitingen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?