You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Een netbook voor US$ 99,00

Een netbook voor US$ 99,00

geschreven door Constance

Computermaker Cherrypal heeft een netbook ontwikkeld en deze moet slechts 99 dollar gaan kosten.

Cherrypal Africa

De Cherrypal Africa (en overal ter wereld te koop en te gebruiken) richt zich voornamelijk op ontwikkelingslanden, en daarom kost ie zo weinig. Het netbook draait op Windows CE of Linux en heeft ie een 7′ inch scherm. Er zit een 400 MHz-processor in en heeft ie een 256MB werkgeheugen en een 2GB flashgeheugen. Verder gebruikt de Cherrypal Africa weinig stroom en levert ie minder afval op, als het netbook op de stroothoop belandt. Er zit, natuurlijk, een WiFi verbinding op en kan je een SD kaart in het slot doen. Verder zit er 1 USB 2.0 aansluiting op en en 2 USB 1.1 aansluitingen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com