You are here: Home » Columns » Oogjes toe

Oogjes toe

geschreven door Constance

oogjes toe

 

Tijdens een familiebezoek in Israel kwam ik in contact met Chris Talapessy. Een vriendin/oud studiegenoot van mijn zwager, ook uit Nederland. Ik had wel eens van mijn zwager gehoord dat zij met stoffen in de weer was maar niet precies wat ze er allemaal mee deed… En zoals het gaat als je iemand voor het eerst ontmoet, kwam het gesprek op wat doe jij en wat doe jij…

Tijdens ons leuke gesprek  kreeg ik de gaten dat ze hele aparte dingen maakt van lapjes stof. Je zal wel denken dat is niks nieuws! Maar toch… ik heb haar site  uitgebreid bekeken en was verrast  door de originele kleuren en combinaties voor plaids, kussens en beddengoed. Maar wat uniek is,  is dat Chris alles op bestelling en op maat maakt. Dus het kleed, beddegoed en kussen op kleur en zelfs materiaal naar keuze. Bijvoorbeeld de kleur en de stof van de gordijnen in de luxe kussens op de bank laten verwerken. Voor de prijs hoef je het niet te laten! Kijk maar op de webwinkel!

plaid 

De plaids zijn heerlijk warm, zacht en gemaakt van zowel nieuwe als originele retro stoffen uit dekbedovertrekken en linnengoed gevoerd met zachte fleece. De kussens, ook patchwork,  zijn in  verschillende maten leverbaar van klein tot heel groot en ook rolkussens.

Door het combineren van Indonesische batik en Hollandse ruiten ontstaat er een bijzondere mix. Alles past erg leuk in een kinderkamer of vrolijkt een bank of  bed enorm op! En als ik die kleuren allemaal zie dan krijg al een beetje zin in het voorjaar.

De naam van haar bedrijf en producten is Oogjes toe…het doet me denken aan de Fabeltjeskrant wie is er niet naar bed gegaan nadat Meneer de Uil deze woorden heeft gesproken? Onder zo’n fris gekleurd dekbed of kleed is het volgens mij extra lekker slapen!

 Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com