You are here: Home » Fashion » Koeienlaarzen

Koeienlaarzen

geschreven door Constance

Ik ben zelf helemaal weg van zgn. ‘aai’ vachtjes: kleding, schoenen, tassen en meubels, het kan mij niet bont genoeg zijn ;), en dat ik niet de enige ben blijkt wel, want ook mijn gastblogster Alexandra is er helemaal weg van. Zij heeft onderstaand artikel geschreven.

boets

Als ik deze laarzen zie is het laatste woord wat in me op komt om te roepen: BOE…want ik vind ze prachtig deze koeielaarzen! Geheel volgens de gemakken van deze tijd:  stevige zolen en zwarte lamsvacht binnenkant maar dan is bij deze laarzen geen enkele het zelfde vanwege de natuurlijke tekening op de kalfsvacht! Echt uniek dus zo’n paar BOETS! Ze worden in NieuwZeeland gemaakt en zijn exclusief voor de Benelux te verkrijgen bij Annemieke.Denk dat ik gelijk de koe bij de horens ga vatten en mezelf verwen met een paar spotted beauties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com