You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Auzzie Exclusive

Auzzie Exclusive

geschreven door Constance

Volgens mij gaan Ugg-achtige laarzen,gewoon mee naar 2010. Want ze blijven populair en er komen steeds nieuwe modellen bij. Leuk weetje: in Australie heten alle laarzen met schapenvacht Ugg laarzen.

auzzie

Zelf heb ik vorig jaar een paar laarzen gekocht bij Auzzie Exclusive (model Ultra Lace up) en een paar Wollies footwarmers (speciaal voor alle vrouwen met koude voeten) en ik moet eerlijk zeggen dat het echt super warme laarzen zijn en dat ook het model perfect blijft. De eigenaresse Sylvana is een Nederlandse die in Australie woont en dat is heel prettig als je je bestelling hebt geplaatst en je wilt toch nog iets doorgeven of iets weten. Verder kan je ook betalen, zonder dat je PayPal of een creditcard hebt. Dit moet je per email doorgeven en dan kan je op een andere manier betalen.

Niet alleen is er een damescollectie, ook de kids en de heren worden niet vergeten. Mijn Testman vindt model Outback Ultra helemaal te gek!outback ultra

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com