You are here: Home » Computers, desktops, laptops » All-in-One van Packard Bell

All-in-One van Packard Bell

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag ben ik bij de persbijeenkomst geweest van Packard Bell en daar heb ik kennis gemaakt met de oneTwo L, de nieuwste alles-in-een computer met multitouch.

one two L

Dit is een desktop, met een design moniter waarin alles functies zijn verwerkt. De oneTwo L is een tv en een computer in een en de harde schijf heeft een opslag van 1 TB. De Packard Bell oneTwo L is verkrijgbaar met een 23′ inch full HD scherm en er is ook een 20′ inch versie (de oneTwo M). Beide pc’s werken met Windows 7 en je kunt met je vinger op scherm schrijven, door foto’s bladeren, muziek uitkiezen, chatten, internetten en tekenen.

Een ander voordeel is het feit dat je maar 1 snoer en dus 1 stopcontact nodig hebt, en daardoor is de oneTwo L of M perfect voor bijv. in de keuken of voor op de eettafel. En de 20′ inch versie staat al voor slechts euro 599,- bij je thuis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com