You are here: Home » Shoppen » Malababa: leren accessoires uit Spanje

Malababa: leren accessoires uit Spanje

geschreven door Constance

Ik heb het tijdens mijn vakantie in september jl. ook al gezien: in Spanje zijn er heel veel goede ontwerpers met fashion en fashionaccessoires bezig.

malababa

En dat is duidelijk te zien bij het merk Malababa. Malababa verwerkt leer in tassen, sieraden en andere accessoires en dat op allerlei verschillende manieren. Ik heb de voorjaarscollectie gezien en de ragfijne kettingen met daarin de leren kwastjes waren voor mij favoriet, maar ook de haarbanden met daarop leren vlinders zijn geweldig.

Natuurlijk ontwerpt Malababa ook hele mooie tassen, clutches en portemonnees van ( soepel) leer, in allerlei hippe modetinten (cerise, turkoois en appelgroen). Absoluut een merk om in de gaten te houden!

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Het eiland Gran Canaria - Lifestylelady.nl 15 juli 2019 - 21:19

[…] zuiden is droger en zonniger dan het noorden en hier liggen de badplaatsen Maspalomas, San Agustin, Playa del Inglés en Costa Meloneras. En in het zuidwesten zijn ook de havenstadjes Puerto Rico en Puerto de Mogán […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com