You are here: Home » Accessoires » Nooit meer je horloge opwinden met de SwissKubik

Nooit meer je horloge opwinden met de SwissKubik

geschreven door Constance

Onderstaand bericht is geschreven door gastblogster Alexandra.

Schudden voor gebruik.. de SwissKubik doet het voor je!

swiss kubikGeen idee wat er nou leuker is: je horloge aan je pols dragen of er naar kijken terwijl de kubus je horloge een joyride bezorgd! ’s Nachts als je je horloge afdoet blijft ie in beweging zodat er geen kostbare seconden NIET weg tikken, het bootst de bewegingen na die je gedurende een dag doet terwijl je hem draagt en daarmee blijft het mechanische horloge in de broodnodige beweging.

Die leuke10x10 kubus kan ook nog in allerlei designs geleverd worden, blijkbaar draaien ze in Zwitserland hun hand niet om voor een persoonlijke touch aan je horloge”treadmill”.

In deze griepperiode bijna een must om je horloge in te bewaren, je bent bij de tijd gebleven terwijl de mexicaanse versie je bijna een week in bed houdt! Oh ja, je moet wel zo’n mechanisch of automatisch  horloge hebben: als je een keer per jaar het batterijtje van je horloge vervangt dan heb je niks aan deze kubus behalve dat het een prachtig item is!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com