You are here: Home » Beauty » Mail & Win: kaartjes voor Flavourites Live

Mail & Win: kaartjes voor Flavourites Live

geschreven door Constance

Shoppen.blogo.nl heeft je al een paar keer laten kennis maken met Flavourites, de website waarin je alle leuke, bijzondere en hippe webshops in 1 oogopslag kunt bekijken.

flavourites

Om het shoppen nóg makkelijker te maken, kun je van 20 t/m 22 november 2009 LIVE webshoppen tijdens een nieuw, sfeervol en origineel event: Flavourites Live! In het World Fashion Centre Amsterdam komen de webshops van Flavourites tot leven, je kunt terecht voor meer dan 140 winkels op gebied van fashion, wonen, cadeaus en kinderspulletjes. De winkels presenteren hun nieuwste collecties en producten maar er zijn ook LIVE aanbiedigen en wedstrijden, of volg een workshop, ga naar het eco-plein en geniet van een lekker hapje en drankje.

Shoppen.blogo.nl mag 10 x 2 kaarten (want het is altijd gezelliger shoppen met z’n 2-en) weggeven (namens PayPal) aan degene die het meest orginele antwoord geeft op de vraag: Wat betekent online shoppen voor jou?

Je kan dit doen dmv. teksten, foto’s, video’s etc. alles mag. Mail je inzending voor 16 november as. naar shoppen.blogo.nl@gmail.com (vermeld aub. je naam en adres).

En als je een bezoek brengt aan de stand van PayPal dan kan je een make-over krijgen, en de beste make-over wint een weekend naar Milaan met Euro 500,- shoppinggeld!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com