You are here: Home » Fashion » Tony Mora

Tony Mora

geschreven door Constance

Onderstaand artikel is geschreven door Alexandra.

tony mora

Tony Mora heeft zijn sporen wel verdient want het vooraanstaande merk bestaat al honderd jaar en word verkocht in 22 landen.

Saddle up & Ride them in: Rawhide! Hold that thought dan denk je in de juiste richting, compleet met schuine hakken en lekkere spitse punten, het mag weer! Prachtige naturel cowbowlaarzen in gepoetste bruin tinten maar ook enige groene met opgestikte sterren erop. Ze beweren het Cowboy Good Year Systeem te hanteren wat niet inhoudt hoeveel kilometers je kunt voortgaan op je laarzen maar het staat voor de vakmanschap waarmee de laars vervaardigd is.

Volgens mij konden cowboylaarzen alle jaren eigenlijk wel: mode of niet je ziet toch vreselijk stoer met zo’n paar degelijke laarzen. Er zijn korte modellen maar ook een paar met mooie hoge hak waarmee je echt niet de paardenbak mee in hoeft maar in de winkelstraat er ook heel sjiek mee uitziet. Slangeleer, borduursels en vele kleuren leder; je kunt het zo country maken als je wilt! Tja, Tony zadelt je mooi op met een paar laarzen die nog jaren mee gaan! Gimme Mora !!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com