You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: ruiten Bonnie Doon maillots

Mail & Win: ruiten Bonnie Doon maillots

geschreven door Constance

Er zijn niet alleen trends op het gebied van kleding en schoenen, maar dat geldt zeker ook voor beenmode.

eleganties

De trends voor aankomende herst en winter zijn ruiten; zoals de geblokte ruit en de Schotse ruit. Verder blijft de legging nog steeds populair want de legging is perfect te combineren met jurken, tuniekjes, rokken en de must-have van deze winter, het lange vest. Verder zijn de beenwarmers terug van weg geweest en zijn er ook leggings en kniekousen met eenzgn.  slobeffect, strepen die in kleuren overlopen en patronen die zijn ingebreid. En wat zijn de kleuren? Alle blauwtinten, zwart, grijs, rood en paars. Je kunt voor alles op beenmodegebied terecht bij Eleganties.nl

Tevens stelt Eleganties.nl 3 geruite Bonnie Doon maillots (ter waarde van euro 14,95 per stuk) beschikbaar in de kleuren zwart of campari (roze/rood). Hoe kan je een van deze maillots winnen? Mail dan het antwoord (met je naam en adresgegevens) op de vraag ‘Wat is de naam van deze Bonnie Doon maillot’ voor 31 oktober as. naar shoppen.blogo.nl@gmail.com.

Verder geeft Eleganties.nl t/m 31 oktober alle lezers van shoppen.blogo.nl 10% korting op alle maillots, leggings, panty’s en sokken. Je krijgt deze korting door het woord ‘Blogo’ in te vullen tijdens het afrekenen bij de tekst kortingscoupon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com