You are here: Home » Shoppen » Pure & Timeless ontwerpt Pink Ribbon sieraden

Pure & Timeless ontwerpt Pink Ribbon sieraden

geschreven door Constance

Ik krijg echt het idee dat er dit jaar veel meer Pink Ribbon acties op touw gezet zijn en ik vind dat elk initiatief voor Pink Ribbon aandacht verdient. Bij Pure & Timeless liggen er ook 3 Pink Ribbon sieraden in de webshop.

pureTimeless_pandora

De 1e is een zeeschelp armband, de armband is gemaakt van felroze zeeschelpen en ivoorwitte zuidzeeschelpparels (10 mm. doorsnee) en de armband is gemaakt van elastiek. Van elke verkochte armband gaat euro 5,- naar Pink Ribbon. Ook heeft Pure & Timeless een parelketting ontworpen. De ketting is gemaak van zoetwaterparels (6-7 mm.) en tussen de parels zijn metalen kraaltjes geregen. En van elke ketting gaat er euro 10,- naar Stichting Pink Ribbon! Als laatste is er ook nog een armband in de zgn. Pandora stijl. De verzilverde armband is gevuld met 20 verzilverde/zilveren bedels en alle bedels zijn uitgevoerd in roze/zilver/wit. En van deze armband gaat maar liefst euro 40,- naar Stichting Pink Ribbon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com