You are here: Home » Accessoires » Sony Reader

Al een tijdje wordt mijn nieuwsgierigheid geprikkeld bij het zien van de zgn. E-Reader, E-Book of wat voor naam zo’n handig, klein digitaal boek ook mag hebben.

sony reader

In de VS zijn de electronische boeken al erg populair en nu zijn ze ook bij ons groots geintroduceerd. Sony heeft met Bol.com een samenwerking gesloten zodat het makkelijker geworden is om je digitale boeken te kopen en te downloaden. Binnenkort krijg ik een Sony Ereader thuis gestuurd om te testen (net zoals mijn collega Miranda van boeken.blogo.nl gedaan heeft) en voor iemand die veel onderweg is, zoals ik, lijkt een digitaal boek mij ideaal.

Ik ga de Sony PRS600 Reader Touch Edition testen. Deze heeft een 6 inch scherm met een eInk touchscreen en heeft 380 Mb interne geheugen. Met een opgeladen batterij kan je ong. 7.500 pagina’s lezen. Ook bestaat de mogelijk om een SD card aan te sluiten. Tijdens het lezen kan je zelfs luisteren naar je eigen muziek of een luisterboek opzetten.

Met het touchscreen kan je heel makkelijk door je ‘boek’  heenbladeren en je kunt 5 verschillende lettergroottes instellen.

Ik ben heel benieuwd of het allemaal echt werkt en of je het ‘echte’ boek niet mist in je handen, dus er volgt binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com