You are here: Home » Fashion » Wintercollectie Dooor Jewelry

Wintercollectie Dooor Jewelry

geschreven door Constance

Je kunt vanaf nu bij Dooor Jewelry terecht voor een geheel nieuwe collectie sieraden want de wintercollectie staat online.

dooor

De sieraden kan je onder verdelen in 3 verschillende categorieen: Luscious Leather (een sieradenlijn gecombineerd met leer), Treasures of Nature (een collectie met edelstenen) en Hippie Chic (heel veel kleur en deze worden gecombineerd met bijzondere kralen, bedels en hangers).

Ook heeft Dooor Jewelry, net als vorig jaar, weer een speciale Pink Ribbon collectie ontworpen en deze bestaat uit een geluksarmband, oorbellen met Swarovski kristal en een gelukshanger voor aan je mobieltje, tas of sleutelbos. De winst wordt naar Pink Ribbon overgemaakt en van deze collectie is een beperkte oplage gemaakt.

pink ribbon dooor

Dooor Jewelry Pink Ribbon armband

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com