You are here: Home » Schoenen & laarzen » Pink Ribbon pumps van Manfield

Pink Ribbon pumps van Manfield

geschreven door Constance

Vandaag was het zover, de limited edition van de Manfield pumps voor Pink Ribbon gingen in de verkoop.

manfield

Ik stond dus keurig om 13.00 uur voor de deur van de Manfield vestiging in Amersfoort en vroeg aan de verkoopster waar de pumps stonden. Tot mijn grote verbazing/verbijstering waren ze in Amersfoort NIET binnengekomen, maw. geen pumps voor mij!

Ik ben nu wel op een soort wachtlijst gezet en hoor over een paar weken of ik alsnog een paar schoenen kan kopen. De verkoopster vertelde mij ook nog dat Manfield nooit had verwacht dat het zo’n succes zou zijn. (Heeft Manfield nog nooit van de limited edition collecties van de H&M gehoord?)

Tevens kreeg ik zojuist een email met daarin de vermelding dat de pumps binnen een paar uur waren uitverkocht in alle vestigingen. (Behalve dan in de vestiging in Amersfoort want daar zijn ze nooit binnengekomen.) Heb je ook achter het net gevist dan kan je tot 12 oktober as. een paar nabestellen. Ik ben benieuwd of het mij ook lukt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com