You are here: Home » Schoenen & laarzen » United Nude Flagshipstore

United Nude Flagshipstore

geschreven door Constance

Het schoenenmerk United Nude (van de ontwerpers Rem D. Koolhaas en JD Clark) was tot voor kort alleen maar verkrijgbaar bij schoenenwinkel LaBeuf .

united nude

Deze maand opent United Nude haar 1e Nederlandse winkel aan de Spuistraat in Amsterdam. Sinds 2003 is de collectie van de 2 heren in meer dan 30 landen te koop en heeft United Nude winkels in oa. New York, Londen, Wenen en 3 brandstores in China.

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik vorige maand op een shoppingcruise geweest en ik ben de schoenen van United Nude tegengekomen in Barcelona. Dat verbaasde me niks, maar in Valetta (Malta) werd United Nude verkocht bij een hele kleine schoenenwinkel waar de rest van de collectie bestond uit merken zoals Memphisto, Forma Natura en Dr. Scholl!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com