You are here: Home » Interieuradvies » Galerie met betaalbare gelimiteerde kunst

Galerie met betaalbare gelimiteerde kunst

geschreven door Constance

Het interieur moet men zien als één geheel, bestaande uit vloeren, wanden, meubelen, en de kunst die opgehangen is. Het effect van kunst kan men beïnvloeden door het juist in te passen in het geheel, de ruimte. Te vaak worden lijsten te hoog opgehangen. De ooghoogte moet het uitgangspunt zijn.
In de woonkamer waar men zit zal ook zittend bepaald moeten worden, op welke hoogte de lijsten moeten komen. Let er op boven een zitbank de lijsten van verschillende formaten boven de hoofdhoogte te rangschikken.
In de hal waar men loopt zal ook staand bepaald moeten worden, op welke hoogte de lijsten moeten komen.
Env2 LargeKunstdeco is een online galerie voor moderne betaalbare schilderijen op canvas of artprints. De doeken zijn gebaseerd op hoogwaardige fotografie en beeldbewerking en beschikbaar in beperkte oplage. De filosofie van Kunstdeco is gericht op mensen die hun interieur willen aankleden met een frisse, moderne stijl. Daarbij wordt de exclusiviteit gegarandeerd door een maximale oplage van 10 stuks aan te bieden, genummerd en gesigneerd.
Alle werken die worden aangeboden zijn exclusief door Kunstdeco vastgelegd en worden nergens anders in Nederland aangeboden.
De doeken worden aangeboden voor prijzen die varieren tussen de  € 59,= en  € 249,=  en hiermee is moderne kunst dus betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.
Env 1 LargeLees verder op mijn blog Vision on Living

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com