You are here: Home » Shoppen » Viva la Donna

Viva la Donna

geschreven door Constance

Het is vandaag 1 oktober en dan is weer het begin van borstkankermaand. Nu is Pink Ribbon bij iedereen wel bekend en ik wil daarom ook een ander (kanker) initiatief onder de aandacht brengen, nl. Viva la Donna. Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over Viva la Donna.

viva la donna armband

Viva la Donna is opgericht door Corinne de Haas die naar haar behandelingen voor kanker nazorg miste. Vrouwen met kanker ontzien vaak familie en vrienden en gaan voor maar door, bijv. in huishouden of op het werk. Mede door haar eigen ervaringen kwam Corinne er achter dat een verwen- of een ontspanningsmoment bijzonder hielpen bij het herstel. Zo is ook de Viva la Donna Day ontstaan.

Nu zijn er heel veel vrijwilligers die geheel kostenloos hun diensten aanbieden, maar helaas heeft Viva la Donna toch ook geld nodig. Steun daarom deze maand niet alleen Pink Ribbon maar ook Viva la Donna. Viva la Donna heeft een aantal armbandjes en deze zijn perfect te combineren met de Pink Ribbon armbanden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com