You are here: Home » Shoppen » Korting bij Littlegift.nl

Korting bij Littlegift.nl

geschreven door Constance

Ik vind de sieradencollectie van de online cadeauwinkel Littlegift.nl erg mooi en ik ben zelf ook in het bezit van 2 Littlegift wikkelarmbanden (Delfts Blauw en Hollands Glorie). En wist je dat Littlegift.nl ook speciale wraparmbanden voor kinderen heeft?

littlegift.nl

Shoppen.blogo.nl heeft voor al haar lezeressen een leuke actie in de maand september, want je krijgt t/m 30 september op al je aankopen bij Littlegift.nl maar liefst 15% korting! Je vult bij je bestelling de kortingscode LGSB09 in en de korting wordt gelijk verrekend. (Deze korting kan niet gecombineerd worden i.c.m. andere acties.)

En Littlegift.nl doneert per 10 euro van iedere bestelling euro 0,20 aan het Wereldvoedselprogramma van World Food Programme.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Constance 7 juni 2010 - 15:19

Ook de stoomzuiger is aan bod gekomen bij Radio 10 Gold.

Reageer
Constance 7 juni 2010 - 15:19

Ook de stoomzuiger is aan bod gekomen bij Radio 10 Gold.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com