You are here: Home » Schoenen & laarzen » George Clooney steunt Crocs

George Clooney steunt Crocs

geschreven door Constance

Ik dacht dat het schoenenmerk Crocs failliet verklaard was, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. En in de VS gaat George Clooney zelfs reclame maken voor de plastic klompjes. George gaat voor de ‘Classic’ en dan in het rood. In ruil hiervoor gaan er Crocs naar kansarme kinderen in Afrika.

crocs

Crocs Prepair Flip

Ook is Crocs met een geheel nieuwe collectie gekomen waarbij de nadruk ligt op  verlichting van vermoeide spieren en voeten en het herstellen van de voeten na het sporten. De Crocs Prepair Collectie is (volgens Crocs) perfect voor sporters en ouderen die last hebben van hun voeten. De collectie is er voor dames en heren. Behalve de Crocs Prepair is er ook de Cyprus lijn uitgebracht, en deze is ontstaan nav. de orginele Crocs. De Cyprus Crocs zijn hipper en hebben ook een hakje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com