You are here: Home » Interieur » Interieuradvies voor mezelf

Interieuradvies voor mezelf

geschreven door Constance

Hoe was het ook alweer? De bakker eet niet zijn eigen brood?

Interieuradvies geven aan een ander is voor mij geen probleem! Stel mij een vraag en ik heb een passend interieurantwoord…Maar nu gaan we onze boerderij verbouwen en ik heb geen idee waar ik moet beginnen. puzzel

 

                                                     

 

Het is een grote chaos van puzzelstukjes in mijn hoofd…Welke keuken en op welke plek? Waar plaatsen we de haard, gaat de eetkamertafel naar de nieuwe eetkeuken( deze gaat definitief naar de begane grond) of laten we hem op de woonverdieping? Welke kleuren op de wand en welke vloer kiezen we uit.          

 

Mijn wederhelft doet natuurlijk ook een duit in het zakje en heeft ook een inbreng. Hoe zou dat toch komen dat het advies voor een ander eenvoudig is en voor jezelf moeilijk?

 

Zou het te maken hebben met het feit dat ik de ruimte bij een klant voor het eerst aanschouw en ik al bijna tien jaar op dezelfde plek woon en daardoor de mogelijkheden van een ruimte niet meer zie? Of zit de kennis die ik tijdens mijn carrière  heb opgedaan me in de weg en zie ik door de bomen het bos niet meer?

 

Het laatste zou het wel eens kunnen zijn, voor de klant geef je een advies en een paar keuze mogelijkheden voor mij zijn die keuzes onbeperkt. Ik ga maar beginnen met het begin. Allerlei woonbladen kijken en wat WE (jawel!) leuk vinden en uitscheuren. Dat is mijn eerste advies voor een klant en zo ga ik ook maar beginnen.

 

En als ik de puzzel niet alleen kan maken schakel ik een collega in!

 

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com