You are here: Home » Fashion » Korting bij Dooor Jewelry

Korting bij Dooor Jewelry

geschreven door Constance

Ik ben vandaag jarig en om dat te vieren gaat de kortingactie van Dooor Jewelry nog tot het einde van de maand juli door.

Als je nu sieraden (en dat geldt voor het hele assortiment, zelfs voor de aanbiedingen) bestelt bij Dooor Jewelry krijg je 15% korting op het totaalbedrag. En boven de euro 50,- betaal je ook nog eens geen verzendkosten! Vermeld bij je bestelling de code ‘shoppen.blogo‘ voor de korting.

De speciale Shoppen.blogo.nl wikkelarmbanden zijn bijna uitverkocht (tja dat krijg je met een zgn. limited edition) maar Dooor Jewelry heeft er nog maar een paar op voorraad dus als je er nog eentje wilt bestellen, haast je. En met de korting betaal je slechts euro 31,88. Natuurlijk kan je ook een van de andere wikkelarmbanden bestellen, zoals de wikkelarmband Parel, Safari of Puur.         puur

Een koopje zijn de oorbellen want je krijgt deze maand al 20% korting op alle oorbellen en daar gaat nog eens 15% extra shoppen.blogo.nl korting af! Dus ideaal als cadeautip voor je moeder, zus of vriendin.

En de  Swarovski oorbellen kan je helemaal zelf samenstellen: je kiest een steen (in meer dan 20 kleuren), daarna de kleur van de stekers (zilver, goud of koper) en je hebt een gepersonaliseerde oorbel.

oorbel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com