You are here: Home » Shoppen » Nieuwe collectie Swarovski: Nature Reloaded

Nieuwe collectie Swarovski: Nature Reloaded

geschreven door Constance

Als echte sieradenfan ben ik weer erg blij met de nieuwe collectie van Swarovski. Het thema Nature Reloaded borduurt voort op de vorige collectie Super Nature.

Nature Reloaded is opgehangen aan drie inspiratiethema’s: Reptile, Purple Blossom en Enchanted Microcosmos. Dat betekent bij Swarovski slangenprints-en vormen, veel paarse en andere warme winterkleuren en grappige betoverende figuurtjes.

Met deze fashionlijn volgt Swarovski dus de trends die we ook in het modebeeld terugzien. Oude toppers worden in een nieuw jasje gestoken. Zo zie je Elvis als insect terug en is Erika omgetoverd tot een vlinder. Met deze Enchanted wezentjes spreekt Swarovski natuurlijk de jeugdige doelgroep aan, maar eigenlijk stelen ze de harten van alle leeftijden.

Naar iets ‘serieuzers’ op zoek? De colliers, armbanden en oorstekers zijn prachtig en voor alle gelegenheden is er een geschikt sieraad. Van simpel en elegant tot absoluut in het oogspringende bling-bling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com