You are here: Home » Gadget test » Illy x 8 Espresso machine

Illy x 8 Espresso machine

geschreven door

Eigenlijk ben ik een hele slechte koffie drinker, ik gooi er altijd twee zoetjes en heel veel melk in. Op een terras of in een restaurant bestel ik dus ook altijd het liefste een Latte macchiato of een Cafè latte.  Mijn verloofde echter is een echte koffie liefhebber en schafte afgelopen december een Illy X8 espresso machine aan.

Ik vond de Senseo eigenlijk wel best, lekker makkelijk en altijd hetzelfde! Tot hij mij het verschil liet proeven tussen een ‘bakkie senseo leut’ en een echte lekkere koffie waar je alle varianten thuis mee kunt maken! (klik hier voor de verschillende koffie recepten)

Voor het Illy espresso apparaat gebruik je capsules die je in verschillende sterktes kunt krijgen, iets duurder dan andere koffie, maar zooo lekker! Ik ben om!!
Klik hier voor de specificaties van de Illy X8 espresso machine, ik ben namelijk alleen maar een koffiedrinker…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com