You are here: Home » Beauty » Gilette Series

Gilette Series

geschreven door Constance

Helaas zijn er nog heel veel mannen die als huidverzorging niet verder komen dan de dagelijkse scheerbeurt.

Voor de nerds op huidverzorgings gebied introduceert Gilette een gezichtsverzorgingslijn in drie stappen, dames koop dit voor je man ( als hij niet zelf wil ) en je zal zien ook jouw man gaat aan het smeren.

De gezichtsverzorgingslijn bevat verschillende producten die de huid voorbereiden op het scheren, beschermen tijdens en verzorgen na het scheren.

Voorbereiden, scrub één maal per week om de dode huidcellen te verwijderen. Reinigingsgel iedere dag haalt overtollig vet weg en zorgt ervoor dat het gezichtshaar vrijkomt.

Beschermen, scheren er zijn gels en schuim voor verschillende huidtype’s laat de man kiezen wat hij fijn vindt om te gebruiken.

Verzorgen, Balsem, een zachte snel intrekkende fluid, om de vochtbalans in de huid te helpen herstellen. Gel, voor de gecombineerde of wat vettere huid laat geen filmpje achter op de huid ook geschikt voor de warme dagen voor het verkoelende effect.

Splash, voor het frisse gevoel, heeft geen echte verzorging. Gezichtscréme, met een Vitamine lipiden complex, dit zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtbarriëre van de huid wordt verbeterd, met een SPF 15, beschermt deze créme tegen de zon.

Deze producten zijn bij iedere drogist te koop van € 5,99 voor de huidverzorging.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com