You are here: Home » Ladygadgets » Voor de paardengekken onder ons!

Voor de paardengekken onder ons!

geschreven door

Hoefijzers staan al eeuwenlang bekend als dé brengers van geluk en de beschermers tegen het kwaad. Er is dan ook geen mooier kado te bedenken dan Geluk.

Nou ben ik zelf niet zo’n paardengek, ik vind paarden wel lief en leuk en ik wil best even kroelen als ik er een tegenkom… Maar zoals een aantal vriendinnen en kennissen van mij, nee, zo’n paardengek ben ik niet! Misschien dat zij dit cadeau wel leuk zouden vinden? Misschien moet ik het maar eens testen…
Hmm… niet echt goedkoop: € 37,50!

Het is altijd een feestje om een cadeau te geven! Je cadeautje wordt bij Hoefijzers.nl een doos vol geluk, compleet met levenslange gelukgarantie, het boekje ‘Veel Geluk’, bijpassende hoefnagels en een persoonlijke wenskaart. Dankzij de kadoverpakking is het helemaal klaar om zo feestelijk te overhandigen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com