You are here: Home » Eten & koken » Menu design

Menu design

geschreven door Constance

Ben je een fan van Scandinavisch design voor in huis? Het merk Menu (bestaande uit een groot aantal ontwerpers zoals Jacob Wagner,
Pernille Vea en Christian
Bjorn) is sinds kort ook online te bestellen.

Menu is altijd op zoek naar de ideale combinatie van functioneel en mooi, met andere woorden: het moet er niet alleen goed uitzien, maar je moet het ook kunnen gebruiken. Er wordt gespeelt met creativiteit en laten de ontwerpers zich inspireren door de elementen uit de Scandinavische natuur. Ik ben zelf helemaal gecharmeerd van het Menu Buitenpakket (bestaande uit 2x een vogelvoederkoort, 2 hangende lantaarns en hangend waxinelichtjeshouder). Maar ook de wijn & water karaffen en glazen zijn bijzonder mooi om te zien. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com