You are here: Home » Beauty » Vera Wang Rock Princess

Vera Wang Rock Princess

geschreven door Constance

Deze prinses wil geen tiara, en mooie jurk…. deze prinses gaat voor rock en roll.

De prinsesjes hebben een zusje.. na Princess ( klik hier voor dat artikel ) en Flower Princess, ruilt deze prinses haar tiara in voor een gitaar.. Vera Wang heeft een Rock Princess.

Rock Princess heeft fruitige top noten van witte perzik, aardbei en bergamot. Met een bloemig hart van heliotroop, rozen , nachtbloeiende jasmijn, en lelie. Met een tropische top noot van cashmere , musk, iris en cocosnoot.

De fles is zoals alle princess geuren weer een plaatje, maar dan nu van licht grijs glas met een metallic glans, het kroontje is van metaal met rijnsteentjes. Rock Princess is een geur voor de hippe vrouw en vanaf eind april verkrijgbaar bij Ici Paris Xl en Douglas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com