You are here: Home » Beauty » Droom Wimpers

Droom Wimpers

geschreven door Constance

Het hebben van mooie, lange en volumineuze wimpers staat hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Natuurlijk hebben we daar mascra voor, maar wat nog fijner is je bed uitkomen en dan al een blik hebben van een “Vamp”. Constance heeft aan dit onderwerp al een keer aandacht besteedt ( klik hier voor dat artikel ).

Health en Beauty centrum “Beauty-inn” uit Nieuwegein werkt sinds kort als een van de eersten in Nederland met de bijzondere LVL- methode.

De LVL- methode staat voor Lange, Volumineuze en geLifte wimpers. Bij deze in Nederland volledig nieuwe behandeling, wordt met een gelformule een laagje coating aangebracht bij de wimperaanzet. Door middel van een siliconenschild worden de wimpers in 45 minuten effectief gelift vanaf de wimper aanzet. Dit zorgt voor een open blik met lange, volumineuze en gesepareerde wimpers.

Zonder gebruik van extensions toch lange volle wimpers, geen lijmresten en uitvallende plukjes meer.

Voor het mooiste effect elke dag even de wimpers doorkammen met een kammetje en iedere 2 tot 3 maanden herhalen. De kosten van de behandeling zijn € 110,-.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com