You are here: Home » Shoppen » Sieradenhouders

Sieradenhouders

geschreven door Constance

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik weet af en toe niet meer waar ik al mijn sieraden (kettingen, oorbellen, ringen en armbanden) moet laten. Ik heb nu al 2 schoenendozen vol, maar dat is heel beroerd zoeken.

Bij de online sieradenwinkel Beau Jangles kwam ik 2 hele handig sieradenopbergsystemen tegen. Zij verkopen de juwelenrollen van Global Affairs. Deze rollen zijn perfect voor het meenemen van je sieraden als je op reis gaat. Aan de binnenkant vind je 1 groot vak, 2 kleinere vakjes met een rits en je kunt de rol met een lint vastmaken. Voor op je make-up tafel kan je de Jewelhangers van Lisbeth Dahl bestellen. Deze Jewelhangers zijn er in 2 soorten,
een speciaal voor oorbellen en een voor kettingen en armbanden. Natuurlijk heeft Beau Jangles ook een groot assortiment sieraden in diverse kleuren en materialen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com