You are here: Home » Audio & video » Active Crystals voor tech-ladies

Active Crystals voor tech-ladies

geschreven door Constance

Ben je eigenlijk een computernerd maar wil je er ladylike uit blijven zien? Of houd je gewoon van shiny gadgets… Kijk dan eens naar de Active Crystals van Philips en Swarovski. USB’s van 2GB met grappige namen zoals ‘Dreamy Tina’ en ‘Naughty Raymond’ en ook mooie earphones (met transparant snoer!) voor op je I-pod of MP3.  

Ik ben vooral fan van de necklace, op het eerste gezicht een ketting maar stiekem ook een USB. Voor als je meteen uit werk naar een feestje moet (of andersom…).

Dit is al de vierde lijn Active Crystals waarvoor Swarovski en Philips de handen ineen sloegen. Afgezien van de spullen vind ik de combinatie van merken ook wel mooi, oer-Hollandse degelijkheid met een fonkelend ladybrand. En het resultaat is echt mega-stoer: precisiegeslepen kristallen in high quality technologie, daar kan je je vriendje nog jaloers mee maken!  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com