You are here: Home » Interieur » April is opschudmaand !

April is opschudmaand !

geschreven door Constance

Wanneer je het besluit hebt genomen om niet te gaan verhuizen, krijgt je huis weer je volle aandacht. Het is tijd om eens kritisch rond te kijken en aandacht te besteden aan bijv. de vloerbedekking, raambekleding, meubels, verlichting, behang of accessoires. Deze investeringen groot of klein zijn weer de moeite waard nu je besloten hebt niet te gaan verhuizen.

Met een paar nieuwe aanwinsten krijgt het interieur een totaal ander gezicht. Het opschudden van je huis wordt je in de maand april extra makkelijk gemaakt. Iedereen die deze maand bij een CBW-erkende woonwinkel een aankoop doet voor het interieur, maakt kans op één van de 101 Opschudbonussen ter waarde van € 100,-.

In samenwerking met RTL Vandaag geeft de CBW meerdere interieur make-overs weg, uitgevoerd door een professionele stylist. Vanaf 6 april kun je jezelf voor een metamorfose opgeven via de website RTL Vandaag De prijswinnaars worden in de opschudmaand april wekelijks bekend gemaakt bij RTL Vandaag.

Veel opschudplezier !

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com