You are here: Home » Beauty » Juicy Tubes Lancome

Juicy Tubes Lancome

geschreven door Constance

Ik zal nooit zonder de eerste twee levensbehoeften, voor mij zijn dat de mascara en lipgloss, de deur uit gaan. De lipgloss moet voldoen aan drie voorwaarden: lekker smaakje, goed blijven zitten en een mooi glansje.

En dan is er voor mij maar eén die daaraan voldoet, de juicy tubes plump van Lancome, superglans, lekker fruit of snoep smaakje en geven je lippen tweemaal zoveel volume en glans.

HetPlump”- effect: Je lippen krijgen twee keer zoveel volume, doordat erin de gloss Glama Plump zit, dat zijn irriserende ( lees glitter ) deeltjes en een moisterizer. Door een lage concentratie kleurpigmenten zorgen de irriserende deeltjes voor een subtiel parelmoer effect. Je lippen raken verslaafd aan de smaak, geur en het volume.

De juicy tubes plump is verkrijgbaar in zes kleuren mijn favoriet is de kleur en smaak Plum Sorbet.

In de juicy tubes zijn verschillende series verkrijgbaar: met allemaal andere eigenschappen, Nature, Neon, Tunes en de allernieuwste is de Pure serie daar over deze week meer!!! Deze is vanaf volgende week te koop.

De juicy tubes zijn te koop bij Ici Paris XL en Douglas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com