You are here: Home » Fashion » Bobi jurkjes

Bobi jurkjes

geschreven door Constance

In de VS is het merk Bobi zeer populair en worden de jurken en tuniekjes gedragen door oa. Mary Kate Olsen, Nicole Richie en
Sophia Bush.

Kara Lusardi, de ontwerpster van Bobi, is al sinds haar 15e bezig met mode. En zij is begonnen met Bobi omdat zij het belachelijk vond dat er in LA heel veel geld gevraagd werd voor een simpel t-shirt. De Bobi-lijn bestaat uit jurken  tops met lange en korte mouwen,
hemdjes, t-shirts en accessoires. Momenteel worden er bij Dresses Only alleen nog maar jurkjes verkocht maar binnenkort komen daar ook de Bobi sjaals en onderhemdjes bij die weer passen bij de rest van de collectie. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com