You are here: Home » Gadgets » Make-up collectie Ellis Faas

Make-up collectie Ellis Faas

geschreven door Constance

Nadat de bekende Nederlandse vigasiste Ellis Faas een complete make-up lijn voor Biotherm had ontwikkeld is zij niet stil blijven zitten.

Zo introduceert zij deze maand haar eigen make-up lijn, ELLIS FAAS. Het 1e product dat geïntroduceert gaat worden is een lipstick, ELLIS LIPS. Daarna volgt cosmetica voor de ogen, foundation, blushers, poeders etc. Het is de bedoeling dat ELLIS FAAS verkocht gaat worden bij kleine parfumerie zaken, zoals Skins Cosmetics. Het bijzondere aan de cosmeticalijn is, is dat alle producten in een pen verpakt worden. En als de gehele collectie compleet is, komen er ook speciale hoesjes waar je alle pennen in kunt stoppen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com