You are here: Home » Interieur » Interieurtrends voorjaar/ zomer 2009

Interieurtrends voorjaar/ zomer 2009

geschreven door Constance

Het voorjaar komt langzaam in zicht, tijd  om de nieuwste trends  toe te passen in je woning. De basis elementen voor deze trends zijn: aarde, lucht en water. Vanuit deze drie basiselementen zijn twee hele mooie trend stijlen ontstaan.

Waterproof:
Bij waterproof wordt veel gebruik gemaakt van glas, golvende vormen, reflecties, licht, metallics   regendrupels, transparent en waterkleuren zoals wit, grijs, verschillende blauw tinten: lichtblauw, donkerblauw en aqua en als kleur accent een beetje koraalrood en oranje.

Binnengroen:
Bij binnengroen wordt veel gebruik gemaakt van strak modern interieur met een natuuraccent, luxe gecombineerd met authentiek, foto behang van de natuur, keien als karpet, zitzak, speakers en verlichting, de stad wordt meer platteland en platteland wordt meer stad, maar ook duurzaam bouwen, verlichting, meubels en hergebruik. De kleuren die bij dit palet horen zijn: wit, taupe, leisteen, oudroze, lichtgroen, eucalyptus groen.                        

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com