You are here: Home » Ladygadgets » Diamonds are a girl’s best friend

Diamonds are a girl’s best friend

geschreven door Constance

Maar kristallen doen het ook heel erg goed… en ze zijn iets betaalbaarder. De nieuwe collectie van Swarovski is kleurig, fleurig en helemaal geïnspireerd op de natuur, of om precies te zijn: voor ‘urban women die in harmonie leven met de natuur.’ Erg mooi in ieder geval. Het leuke is dat je de collectie helemaal online kunt bekijken via de website
van Swarovski.
Naast al die prachtige armbanden en kettingen maakt Swarovski ook stijlvolle matching avondtasjes. (Julie Benz droeg er eentje bij de Golden Globes-uitreikingen!)

Zelf ben ik helemaal weg van de Gemma Evening Bag. Een chique fuchsia avondtasje, met een grote rechthoekige kristal erop. Deze satijnen clutch heeft metalen randjes die zijn bezet met subtiele kristallen. Van de armbandencollectie heb ik nu mijn zinnen gezet op de Grapes Bangle; een armband waaraan allemaal kleine kettinkjes met gekleurde steentjes hangen.

Enfin, voor werkontwijkend gesurf ben je op Swarovski.com op het juiste adres…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com