You are here: Home » Accessoires » Sigg drinkflessen

Sigg drinkflessen

geschreven door Constance

Het Zwitserse merk Sigg is de Rolls Royce onder de bidons en de drinkflessen. Want doordat er een speciale coating in de fles is aangebracht neemt de fles geen smaakjes en geurtjes over en omdat ie uit een stuk is gemaakt kan ie niet kapot vallen.

Nu kan je sinds kort ook online je Sigg drinkfles of bidon kopen, nl. via Swissoriginal.eu. En dan niet alleen voor de standaard modellen maar ook voor Sigg flessen met een bijzondere print en afbeelding. Ook zijn er verschillende kinderdrinkflessen te koop, van oa. Hello Kitty en Badman. En ook op het gebied van accessoires (zoals hoesjes, houders en doppen) kan je bij Swissoriginal.eu terecht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com