You are here: Home » Home gadgets » Swarovski Tweezerman pincet

Swarovski Tweezerman pincet

geschreven door

Ja ja… Weer een artikel over een voorwerp met mooie Swarovski glimmers er op! Ik kan het niet laten, het geeft zo’n lekker luxe gevoel bij gebruik van alledaagse voorwerpen…

Voor beauty tips voor de perfecte wenkbrauwen moet je hier zijn! 

Al 25 jaar bevelen wenkbrauwexperts de Tweezerman Slant pincet met schuin aflopende punten aan om zelfs de fijnste haartjes, keer op keer, te verwijderen en daarmee de wenkbrauwen mooi in vorm te kunnen brengen. In een speciale edition wordt  deze wenkbrauw pincent omgetoverd tot een ware eyecatcher. Voorzien van 160 handvervaardigde, reflecterende Swarovski kristallen en verpakt in een zilveren lederen etui straalt dit pincet één en al luxe uit. Daar kun je pas echt iemand de ogen mee uitsteken 😉

De Slant tweezer met Swarovski kristallen wordt vanaf november selectief gedistribueerd en heeft een verkoopadviesprijs van € 129,00 en zal op circa 25 plaatsen in Nederland verkocht worden waaronder Douglas Kalverstraat, Amstelveen, Rotterdam.

Verkoop informatie: 0416-343166

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com