You are here: Home » Architectuur » Vakantie in een mooi appartement.

Vakantie in een mooi appartement.

geschreven door Constance

Er komen drukke maanden voor mij aan en om mijn batterij op te laden ga ik er even tussenuit. Eerst naar Antwerpen, dan op bezoek bij vrienden in Brussel en daarna door naar een mooi appartement in de Ardennen. Het is nog niet zo eenvoudig een mooie accommodatie te vinden. Je moet je wel thuis voelen op zo’n plek waar je een paar dagen verblijft.

Gelukkig bestaat internet en kan je het hele wereldwijde web afzoeken. Op je gemak de verschillende huizen en nog belangrijker het interieur bekijken. Ik moet zeggen dat ik niet vrolijk wordt van de meeste huizen en appartementen. Somberheid troef. Veel bruin en donker eiken. Mijn smaak is toch iets moderner. Via vrienden heb ik een tip gekregen….een prachtig appartement Les Duves.

Het is door twee fotografen, gespecialiseerd in architectuur, opgeknapt en ingericht. En ik moet zeggen met smaak en ze hebben natuurlijk door hun vak oog voor details. Resultaat : een warme inrichting met rode accenten, een aantal meubels zijn door hen zelf ontworpen en gemaakt. Dit is een plekje waar ik me thuis voel en me kan opladen.

Tip: kijk ook even op de link naar La Classe…ook erg mooi!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com