You are here: Home » Home gadgets » Badkamer televisie van Sharp

Badkamer televisie van Sharp

geschreven door

Toevallig had ik het er thuis laatst nog over…. Ik zou wel een televisie willen in de badkamer! Lekker languit in bad liggend je favoriete soap of een leuk filmpje kijken, ultiem genieten naar mijn idee! (zeker op koude winter avonden) Sharp heeft in allerlei maten deze waterdichte televisie in het assortiment.

Deze LCD tv is waterproof, hierdoor is hij geschikt voor het gebruik in de badkamer. Door een scherm resolutie met 1.096.000 pixels met een sharp panel kijkt u naar een haarscherp beeld. Deze badkamertelevisie is geheel verwerkt in een design glasplaat. De bediening van alle functies geschiedt via een luxe touchscreen functie op het scherm.

De standaard versie van deze badkamertelevisie wordt geleverd in het wit of zwart, daar dit in de meeste badkamers het beste tot zijn recht komt. Door zijn dikte van slechts 7cm, is de inbouw makkelijk te realiseren. Via een automatisch tuning system, zoekt de televisie zelf alle zenders op en slaat deze op in de tv tuner. Naast de televisie aansluiting beschikt de tv ook over een video ingang voor een dvd speler. De tv wordt middels 4 schroeven bevestigd in de muur, door zijn lage gewicht is dit voldoende om de tv te dragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com