You are here: Home » Design meubels » Woonbeurs Woonidee NL

Woonbeurs Woonidee NL

geschreven door Constance

Woonidee NL vindt plaats van 18 t/m 22 maart 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Woonidee NL is een hippe, toegankelijke woonbeurs met veel verrassende woonideeën, de laatste trends, alle woonstijlen, veel aanbiedingen en waar je heel veel kunt ervaren en doen.

De Leukste Workshops
Leukidee!Living heeft een samenstelling gemaakt van de leukste workshops welke allemaal GRATIS te volgen zijn. De workshops duren ongeveer 40 minuten. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor de te volgen workshops, dus schrijf je snel in!

“Rolf Benz, 1964 tot heden” op Woonidee NL!
“We create products but we believe in people” was de filosofie van Rolf Benz in 1969. Deze visie leidde in enkele decennia tot de successtory van vandaag. Woonidee NL is enorm trots dat ze de overzichtstentoonstelling “Rolf Benz, 1964 tot heden” aan u kunnen presenteren. Deze tentoonstelling is alleen nog te zien geweest bij Stilwerk in Duitsland dus ze hebben een nationale primeur!

Primeur! Partricia Urquiola bij Jos de Groot
De nieuwe “Canasta” collectie die Patricia Urquiola heeft ontworpen voor B&B Italia, zal voor het eerst in Nederland te zien zijn op Woonidee NL. De primeur wordt geshowd in een spectaculaire en grote stand in de overgang tussen hal 1 en hal 2. Met de “Canasta” collectie brengt Jos de Groot binnen-buiten meubilair van een nieuwe generatie. De meubels van Patricia Urquiola laten de grens tussen “binnen” en “buiten” vervallen.

Piet Boon met primeur bij K&A op Woonidee NL
“Ruimte is belangrijk. Mensen willen zich er graag prettig voelen en erdoor geïnspireerd worden om op die manier optimaal te kunnen functioneren” zo luidt de filosofie van de K & A Groep, specialisten in houtbouw. Vanuit deze filosofie heeft Piet Boon voor K & A een veranda ontworpen. Deze zal op Woonidee NL voor de eerste keer aan het publiek getoond gaan worden.

Collectie Marcel Wanders op Woonidee NL
Nog een primeur op Woonidee NL: de nieuwe “Atmosphere” buitenmeubelcollectie van Kettal. De man achter deze spectaculaire collectie is ons eigen designgenie Marcel Wanders. Een journalist beschreef de Atmosphere ontwerpen treffend als: “the sense of summer holiday pleasures with oriental indulgence” . En behalve heel mooi is de collectie ook heel praktisch; volledig weerbestendig. De meubelen zijn verkrijgbaar in drie stoffen: Wanders Silver, Wanders Brown and Wanders White. Ook deze primeur kunt u bewonderen op de stand van Jos de Groot.

Actie: win een tuin door Jurgen Smit in de Telegraaf Woonkrant!
In samenwerking met de Woonkrantredactie en ontwerper/hovenier Jurgen Smit komt er weer een spectaculaire Woonidee NL actie voor de lezers van de Woonkrant. De lezers worden opgeroepen om een foto te maken van hun tuin. Deze kan ingeleverd worden op Woonidee NL met een motivatie waarin wordt beschreven wat er niet bevalt en hoe ze hun tuin graag zouden willen. Een deskundige jury maakt een selectie en de winnaar wordt al bekend gemaakt tijdens Woonidee NL. Deze gelukkige wint een tuinontwerp door Jurgen Smit, en nog beter, de tuin wordt ook echt aangelegd door Jurgen Smit Tuinen in samenwerking met diverse sponsors!

Gratis interieur advies
Tijdens de beurs kunt u langslopen bij een van de stylistes voor een goed interieuradvies. Neem hiervoor foto’s en/of tekeningen mee naar de beurs. Tip! Schrijf u meteen in bij aankomst op de beurs!

Lees alles over deze woonbeurs op de site van Woonidee NL Je krijgt extra korting als je je ticket in de voorverkoop als e-ticket bestelt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com