You are here: Home » Eten & koken » Champagne parachute

Champagne parachute

geschreven door Constance

Eigenlijk is dit een gadget wat het heel goed gedaan zou hebben op Oudjaarsavond (want dan drinken wij, Nederlanders, altijd een glas champagne) maar aangezien mijn lijfspreuk is: “Als ik een plop hoor moet ik bubbels drinken” dus vond ik het toch de moeite waard om dit product te vermelden.

Want wie kent het ‘probleem’ niet, je maakt de champagnefles open en de kurk knalt keihard tegen het plafond en komt met een noodvaart ergens op het hoofd van een van je gasten terecht. Daarom is een champagne parachute dè uitvinding na het ploppen van de kurk, opent de parachute zich en dwarrelt de kurk rustig naar beneden. En hij is elke keer weer opnieuw te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com