You are here: Home » Fashion » COS gaat kinderkleding verkopen

COS gaat kinderkleding verkopen

geschreven door Constance

Het luxe zusje van H&M, Cos, komt dit voorjaar met kinderkleding.

De COS kindercollectie is bedoeld voor kindjes tussen de 1 & 4 jaar en bestaan uit diverse klassiekers, zoals plooirokjes, trenchcoats, short’s en polo’s, maw. volwassenkleding in miniatuurformaat. Natuurlijk zitten er ook spijkerbroeken, truien, ondergoed en zwemkleding bij. Sommige kledingstukken zijn kopieën van de versie voor volwassen, alleen zijn de kleuren aangepast, dus minder zwart en meer bruin en grijs. De kleding bij COS zijn iets duurder dan de H&M collectie maar de kwaliteit is ook beter. Je kunt in Nederland terecht in Den Haag voor de enige COS winkel in ons land (helaas).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com