You are here: Home » Fashion » Koolaburra laarzen

Koolaburra laarzen

geschreven door Constance

Na de Ugg’s, design rubberlaars en Minnetona’s zijn er weer nieuwe (comfortabele) laarzen in aantocht: de Koolaburra!

Ik heb ze al een tijdje geleden gesignaleerd in de VS (en deze hadden een print van Ed Hardy op de achterkant) en nu staan ze ook in de PC Hooftstraat, Koolaburra’s. De Koolaburra wordt in de VS gedragen door een aantal sterren, zoals Marcia Cross, Christina Applegate en Debra Messing. De prijzen liggen nog een tikkeltje hoger dan Ugg Australia (zo is er een paar dat US$ 700,– kost) maar dan heb je wel Koolaburra’s die bezet zijn met Swarovski kristallen! Koolaburra’s worden wel in Australië gemaakt (en dat geldt niet meer voor Ugg Australia) en vooral de modellen met de prints, kristallen en de franjes zijn bijzonder.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com