You are here: Home » Columns » Verliefd!

Verliefd!

geschreven door Constance

Kan je verliefd worden op een meubelstuk?…..

Ja bij mij is dat het geval! Beroepsdeformatie???Zou kunnen..nou en? Zolang mijn omgeving er geen last van heeft is het geen probleem. En tot nu toe nog geen commentaar op gehad dus so far so good! Waar ben ik dan verliefd op geworden denk je dan… het is een stoel, een eetkamerstoel! En als je hem ziet denk je is dit alles?

Maar ja..het was toch liefde op het eerste gezicht bij mij! De stoel LOFT van Mobitec is mooi door zijn eenvoud. In stof of leer te verkrijgen. Met of zonder armleuning, de armleuning is in verschillende houtsoorten te leverbaar. Daarnaast… als je de stoelen zonder armleuning koopt kan je ze aan elkaar koppelen en heb je een bank,  voor zowel een rechthoekige of vierkante tafel.

Dus de mooie eenvoudige vormgeving, flexibiliteit en kracht die stoel uitstraalt heeft er voor gezorgd dat ik er als een blok voor ben gevallen… De stoel is vanaf ongeveer € 275,00 verkrijgbaar afhankelijk van uitvoering! Bij de winkel Woonrijk Langedijk waar ik hem heb gezien heeft hij de naam LOVE gekregen…toeval?

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com