You are here: Home » Gadgets » De Haarverzekering

De Haarverzekering

geschreven door Constance

Nederlanders staan erom bekend dat zij alles (willen) verzekeren. En ik kwam (bij een kapper) een verzekering tegen, waarvan ik dacht: “hmm is het eigenlijk wel een verzekering?”

Het gaat hier om De Haarverzekering. De Haarverzekering verzekert je dat je altijd een leuk kapsel hebt, dat je kleur perfect is en dat je haar in goede conditie is.

Er 5 verschillende ‘verzekeringen’ (lees: abonnementen) mogelijk, heren: onbeperkt knippen (Euro 12,90 per maand) of onbeperkt knippen/kleuren (Euro 32,90 per maand). Voor de dames onbeperkt knippen (Euro 19,05 per maand) of knippen/kleuren (Euro 41,60 per maand) of wekelijkse föhnbeurt (Euro 17,45 per week). Nu vraag ik me wel af, wie gaat er elke dag (want dan kan ook) naar de kapper voor knippen en/of kleuren.

Het is natuurlijk handig als je een feestje hebt maar ik vind het een duur grapje worden. Ik ga zelf elke 6 weken naar de kapper voor een knipbeurt en elke 10 weken wordt mijn haar eknipt en gekleurd. Ik betaal per jaar (52 weken) ong. Euro 270,- aan de kapper maar zou ik De Haarverzekering afsluiten, betaal ik Euro 406,- per jaar, een verschil van Euro 136,-! Dan betaal ik voor een feestje die extra kappersbehandeling wel contant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com