You are here: Home » Columns » Woningtextiel bij H&M begin 2009

Woningtextiel bij H&M begin 2009

geschreven door testman

Na Zara Home gaat nu ook H&M zich begeven op het interieurfront. Zij hebben door middel van een persbericht laten weten dat zij in 2009 uit gaan komen met woningtextiel. Deze zal exclusief te verkrijgen zijn via internet of via de catalogus. Dus niet in de winkels. Zo willen zij de ‘shoppers’ de kans geven elke ruimte in huis te restylen. En wij hebben geluk. Nederland behoort tot de eerste landen waar ze het in februari gaan lanceren!

“This is a very exciting concept that takes H&M’s expertise in fashion and textiles and applies it to the home,” says Maria Lindblom, head of H&M Home in het persbericht dat op de site van H&M te lezen is. Ze willen laten zien dat het niet dramatisch duur hoeft te zijn om je huis een nieuwe look te geven. Daarom komen zij met woningtextiel voor o.a. de woonkamer, badkamer en de slaapkamer in diverse stylen. Zoals ze zelf zeggen: ‘it includes something for everyone’.

Helaas is het nog niet mogelijk op deze blog beelden te laten zien. Daarvoor moet je naar de site van H&M.. Hier kun je ook het hele persbericht lezen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Merel 26 mei 2009 - 14:28

Ik heb zelf een tijdje terug wat textiel gekocht bij de H&M om mijn woonkamer wat te restylen. Inmiddels heb ik de banken en stoelen klaar en ziet het er allemaal heel leuk uit! Vooral de prijs van de textiel en de leuke diversiteit aan patronen en kleurtjes vond ik erg goed!

Reageer
Merel 26 mei 2009 - 14:28

Ik heb zelf een tijdje terug wat textiel gekocht bij de H&M om mijn woonkamer wat te restylen. Inmiddels heb ik de banken en stoelen klaar en ziet het er allemaal heel leuk uit! Vooral de prijs van de textiel en de leuke diversiteit aan patronen en kleurtjes vond ik erg goed!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com